Haideti sa fim „Mos Craciun” pentru Sara

Hila Ovidiu

De obicei un copil este cel mai fericit cadou pe care viata li-l poate face unor parinti. Atunci cand puiul este insa grav bolnav, viata parintilor se transforma intr-o lupta neintrerupta. Va prezentam povestea unei micute de nici doi ani de zile care se lupta sa castige zilnic fiecare batalie cu viata. Fetita are nevoie de un tratament urgent in strainatate pentru a putea supravietui. Iar penru a ajunge acolo, are nevoie de ajutorul nostru!!!

12.12.2014 17:23Sara este o minune de copil venit pe lume in urma cu un an si 11 luni. Micuta a fost cea mai mare bucurie a parintilor. Numai ca, aceasta bucurie a fost umbrita si transformata aproape in cosmar la 6 luni de la nasterea fetitei. Atunci a facut prima criza. I s-a pus primul diagnostic! Medicii au crezut ca este vorba despre epilepsie! De atunci insa au urmat si alte crize in ciuda tratamentului administrati de medici. Au urmat saptamani intregi petrecute in spitalele din Sibiu, Cluj si Bucuresti. Medicii nu au putut insa sa ii ofere micutei un diagnostic clar. Un singur lucru este cert. Viata ei este in pericol in orice clipa.Partea proasta este ca analizele necesare diagnosticarii micutei pot fi facute doar in strainatate. Iar un consult acolo i-ar costa pe parinti cel putin 2 mii de euro. Bani pe care insa nu-i au!Pana atunci din pacate copila continua sa aiba probleme de sanatate. A fost internata de cel putin 10 ori in nici doi ani de viata. In ajutorul Sarei au venit cei de la Asociatia D.A.R. Acestia au organizat un bazar caritabil si au editat un calendat pe 2015. Mare parte din banii obtinuti din vanzarea produselor si din donatii vor merge catre micuta Sara. Trebuie mentionat faptul ca asociatia este compusa strict din parinti care au copii cu probleme de sanatate. Evenimentul caritabil a inceput vineri seara, la ora 17.00 la Biblioteca Judeteana Astra. Daca va reusi sa ajunga in strainatate micuta Sara va avea din nou nevoie de bani. Si asta pentru ca daca acolo ii va fi pus diagnosticul va urma un tratament. Acesta este momentul in care fiecare dintre noi putem fi Mos Craciun pentru micuta Sara. Orice donatie este importanta. Pentru cei care vor sa ajute, parintii micutei au deschis un cont. Acesta este RO73INGB0000999903692290 deschis la ING pe numele tatalui fetitei, Ion Cosmin Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste o mie de vizitatori in weekend

Regal artistic si culinar in weekend in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Peste o mie de sibieni au participat la concertele de colinde sau sarbatoarea Ignatului. Cei care au petrecut weekendul in Muzeul in aer liber au avut parte de momente de poveste. Au rasunat cantecele colindatorilor, vinul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro