Gropi “marcate” corespunzator

Hila Ovidiu

Soferii care circula pe strada Malului din Sibiuu au descoperit cu stupoare ca gropile, denivelarile sau gurile de canal din asfalt sunt marcate cu vopsea alba. Reprezenrantii Primariei sustin ca acest marcaj a fost facut pentru Turul Ciclist, si ca gropile urmeaza a fi asfaltate.

Marcaje de atentionare pentru soferi, sau pentru drumari? Asta s-au intrebat conducatorii auto, dar si pietonii care au trecut in ultimele zile pe strada Malului din Sibiu si au vazut cum toate gropile si denivelarile din asfalt sunt marcate cu vopsea alba, fosforescenta. Multi au ras, au glumit ca Primaria nu are bani sa astupe gropile, iar vopseaua e mai ieftina, altii au fost recunoscatori pentru faptul ca macar asa pot vedea craterele pe timp de noapte. Reprezentantii Primariei nsa, spun ca aceste marcaje nu sun deloc adresate soferilor sau drumarilor care ar urma sa astupe gropile, ci participantilor la Turul Ciclist. Oricum, institutia da asigurari ca aceste gropi urmeaza a fi reparate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie de unde cumparati produse alimentare

In plin sezon estival, inspectorii DSVSA Sibiu desfasoara periodic controale la comerciantii care vand produse perisabile, cum ar fi branzeturile, laptele sau sunca de casa. Vizati sunt in mod special  comerciantii din piete si cei din zonele turistice. In plin sezon estival, cand temperaturile termometrelor urca mult peste 30-35 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro