Greva japoneza

Hila Ovidiu

Angajatii CFR au facut marti greva japoneza. Acestia vor salarii mai mari si renegocierea contractului colectiv de munca. Sindicalistii care ii reprezinta spun ca daca nu vor fi luati in seama se va ajunge la greva generala.

Angajatii de la CFR au fost in cursul acestei zile in greva japoneza. Decizia a fost luata dupa ce negocierile cu reprezentantii Ministerului Transporturilor au esuat. Greva japoneza se va desfasura in perioada 22-24 septembrie. Angajatii membri de sindicat au purtat banderola alba. Activitatile feroviare nu au fost in niciun fel perturbate din cauza grevei insa lucrurile nu vor ramane asa si pe viitor. Angajatii CFR sunt hotarati sa mearga mai departe. Acestia ameninta cu greva generala incepand de luna viitoare. Oamenii isi doresc salarii decente si semnarea unui nou contract colectiv de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 400 de locuri de munca pentru absolventi

Pregatirile pentru Bursa locurilor de munca destinata absolventilor sunt in toi. Au fost trimise invitatii de participare catre 70 de mari agenti economici din judet. Aproximativ jumatate dintre acestia si-au anuntat deja intentia de participare. Vineri la ora 9.00 in intreaga tara ia startul Bursa Locurilor de Munca pentru Absloventi. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro