Greva in administratia publica locala

Hila Ovidiu

Angajatii din administratia publica locala au facut vineri greva. Timp de o jumatate de ora la primarii sau la Finante toata lumea si-a intrerupt activitatea. Sindicalistii spera ca prin acest demers sa atraga atentia Guvernului. In caz contrar acestia promit greva generala.

ghiseuSatui sa munceasca pe nimic angajatii din administratia publica locala au facut greva vineri. Timp de 30 de minute in intervalul orar 10.00-10.30 activitatea in toate institutiile publice locale a fost sistata. Actiunea s-a desfasurat in Sibiu si Medias. Au participat la greva de avertisment aproximativ 400 de membri de sindicat. Sindicalistii spun ca daca in urma protestului guvernantii nu ii vor lua in seama vor recurge la alte masuri de protest mergand pana la greva generala. Angajatii din administratia publica vor salarii mai mari si tichete de masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Religia se face...la cerere

Daca vor ca odraslele lor sa faca religie la scoala parintii trebuie sa completeze o cerere. Aceasta poate fi depusa la secretariatul unitatii de invatamant in care isi desfasoara activitatea copiii. Formularele tip se pot depune pana in 6 martie. Dupa atata tam-tam cum ca e necesara, sau din contra, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro