Grenade gasite de angajatii de la drumuri

Hila Ovidiu

Munitie descoperita de lucratorii de la drumuri. Marti seara angajatii care lucrau la drumul Seica Mare Agarbiciu au dat peste niste grenade. Acestia au anuntat specialistii Isu Sibiu. Au fost descoperite 22 de lovituri de calibru 40 de milimetri cu grenada exploziva si un element incarcator de munitie. Armele provenite din cel de-al doilea razboi mondial au fost preluate si urmeaza sa fie distruse.

Trebuiau sa lucreze la drum dar, fara sa vrea, s-au trezit ca au devenit mari descoperitori. Vorbim despre angajatii de la drumuri care actionau ieri dupa amiaza in zona Seica Mare- Agarbiciu. Acestia au dat peste mai multe grenade ce dateaza din cel de-al doilea razboi mondial. Munitia a fost ridicata de catre pirotehnisti si depozitata in zone speciale urmand a fi distrusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incep protestele si la Sibiu

Decizia de marti a Curtii Constitutionale inflameaza spiritele si la Sibiu. Nemultumiti de invalidarea referendumului membrii Asociatiei Sibiu Decembrie `89 ies in strada. Acestia au primit aprobare de protest pentru zilele de miercuri si joi.   Decizia Curtii Constitutionale conform careia Referendumul ce a avut loc in data de 29 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro