Gradinile viitorului in spatiul urban

Hila Ovidiu

V-ati gandit vreodata ce puteti face cu cativa paleti, cateva pet-uri goale sau ladite de plastic pe care nu le mai folositi? Daca nu, va dam noi o idee. Le puteti folosi pentru decorarea unei gradini de vara sau chiar a unui balcon. Ingenioasa idee nu ne apartine, ea fiind semnata de catre mai multi tineri din scolile sibiene. Creatiile artistice au fost stranse intr-o expozitie vernisata vineri la Muzeul de Vanatoare din Sibiu.

gradiDaca nu stiti ce sa faceti cu diferite obiecte de care va impiedicati zilnic, va dau cateva idei cei care s-au ocupat de realizarea expozitiei “Gradinile viitorului in spatiul urban”. Proiectul s-a desfasurat sub forma unui concurs la care au participat mai multe echipe din liceele sibiene. Fiecare echipa a avut de realizat cate un proiect de gradina verticala. Acestea sunt in primul rand foarte practice, in al doilea rand au un aspect de zile mari si in al treilea rand nu ocupa spatiu si sunt si usor de intretinut. Expozitia este compusa din 6 tipuri de gradini verticale. Ceea ce este si mai interesant este tocmai faptul ca ele pot fi amenajate oriunde. Pot fi folosite ca decor intr-o gradina mai mare sau pot decora cu usurinta chiar si un balcon. Pentru realizarea aranjamentelor s-au folosit atat plante cu specific agricol cat si plante ornamentale. Pentru realizarea suporturilor au fost folositi paleti, s-a apelat la cauciucuri de masina, sticle din plastic si chiar ladite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 100 de candidati au renuntat la titularizare

Doar 494 din cei peste 600 de candidati care s-au inscris la titularizare au mai mers sa sustina examenul scris. Acestia vor afla rezultatele examenului in cursul zilei de luni. Ceva mai bine stam la examenul de definitivat unde la aceasta ora ne situam pe primul loc in tara la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro