Gradina Zoologica deschisa de sarbatori. Ghiseele inchise

Hila Ovidiu

Daca sunt sarbatori, sunt inchise institutiile publice. La Primaria Sibiu singura institutie care va functiona pe perioada Craciunului este Gradina Zoologica.

imags

Bugetarii au plecat deja in miniconcediul de Craciun. Asa ca nu va faceti gand de platit amenzi sau impozite. Veti gasi lacatul pe usa. Sunt insa si institutii ale municipalitatii care au functionat miercuri dupa un program special. Altele vor functiona cu program normal chiar si pe perioada sarbatorilor. Vin la munca dupa un program special cei de la Politia Locala, cei care se ocupa de intretinerea automatelor de tichete de parcare sau cei care au in sarcina pilonii mobili de la parcari. Biroul decese a fost deschis miercuri pana la ora 13. La fel va avea si in ziua de 31 decembrie. In 27 decembrie si in 3 ianuarie anul viitor vor avea de asemenea serviciu special. La fel vor lucra si angajatii de la Serviciul Cimitir. Indragostitii isi vor putea pune pirostriile inclusiv in ziua de 31 decembrie. Casatoriile se vor oficia insa pana in ora 12.00. Trebuie mentionat faptul ca in zilele de 29 si 30 se va lucra dupa program normal. Nou nascutii vor putea fi inregistrati in 31 decembrie doar pana la ora 13. Tot pana la acea ora va fi asigurata si activitatea de transcriere a certificatelor de nastere eliberate de autoritatile straine. Serviciul de evidenta a persoanelor a primit miercuri dosare pentru acte de identitate pana la ora 12.00. La fel se va intampla si in ultima zi din an. Buletine vor fi eliberate intre orele 12.00 si 13 in data de 31. Gradina Zoo va fi deschisa publicului pe toata perioada sarbatorilor iar Baia Populara va putea fi folosita in 27 decembreie si in 3 ianuarie. Dupa aceasta data isi va relua programul normal. Centrul de informare pentru turisti va fi deschis in perioada 27-30 decembrie si va avea lacatul pe usa apoi pana in 3 ianuarie.
Se va reveni la programul normal al tuturor unitatilor si serviciilor din data de 5 ianuarie 2015.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O mie de politisti vegheaza la siguranta sibienilor

Sarbatori in siguranta isi doresc si politistii sibieni. Doar ca ei nu vor fi acasa cu familiile ci vor fi la datorie. Doar asa se vor putea asigura ca noi, cei ramasi acasa vom avea parte de liniste… vor fi la serviciu de Craciun peste o mie de politisti. Pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro