Ghinion la BAC

Hila Ovidiu

2 absolventi de liceu au fost eliminati de la prima proba scrisa a bacalaureatului. Acestia au fost prinsi incercand sa copieze. Si asta in conditiile in care subiectele au fost, spun ceilalti candidati la sesiunea de examen din vara, destul de accesibile.

Inceput de saptamana cu ghinion pentru doi candidati la examenul de maturitate in prima zi de desfasurare a probelor scrise acestia au fost prinsi incercand sa fraudeze examenul si au fost dati afara din sala. Este vorba despre o fetita de la liceul Onisifor Ghibu si un baiat de la Henri Coanda. Cei doi nu vor mai putea sa dea bacalaureatul pana la anul in toamna. Cei care au ramas in sala de examen au avut de infruntat subiecte nu tocmai dificile. Emotiile si-au spus insa cuvantul. Iar faptul ca la ultimul subiect li s-a dat o tema exacta si nu un subiect la alegere i-a cam derutat pe cativa. Cele mai mari emotii le-au avut insa parintii. Acestia au stat ore in sir in fata centrelor de examinare in asteptarea celor care au sustinut prima proba scrisa. Marti vor sustine proba scrisa cei care au ca limba materna alta decat romana. Este vorba despre 245 de tineri. Proba obligatorie a profilului va fi sustinuta de catre un numar de 2976 de candidati iar cea la alegere de catre 2853. Cifra este variabila de la o proba la alta datorita faptului ca in aceasta sesiune s-au inscris si o parte dintre cei care nu au reusit sa promoveze anul trecut. Este vorba despre 701 candidati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a oprit in stalp

Beat si dornic de aventura, un tanar a furat o masina pe care a si distrus-o. Desi stia ca nu are permis de conducere, acesta plecat cu masina din fata unui bar, ajungand doua strazi mai incolo, intr-un stalp. Tanarul in varsta de 23 de ani, se afla pe terasa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro