Germanii vor forta de munca romaneasca

Hila Ovidiu

Germanii cauta romani care sa lucreze in domeniul hotelier-gastronomic. Se ofera posturi pentru bucatari, ospatari, barmani si personal in industria gastronomiei de sistem. Sunt puse la bataie 50 de posturi.

imagesMai mult decat multumiti de seriile anterioare de romani care au muncit in domeniul hotelier gastronomic, germanii vin din nou sa recruteze specialisti si muncitori calificati din tara noastra. Angajatporii straini cauta bucatari, bucatari sefi, bucatari specialisti, ospatari, barmani si persoane specializater in industria gastronomiei de sistem. Pentru posturile de ospatar,barman si personal pentru industria gastronomiei de sistem se cere calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana. Pentru posturile de bucatari se cere experienta relevanta si cunostinte medii de limba germana. Norocosii care vor fi selectati vor lucra pe o perioada de cel putin 6 luni. Salariile variaza intre 1500 si 2200 de euro pentru posturile de ospatari si barmani, iar pentru cele de bucatari ajung pana la 2400 de euro. Personalul din industria gastronomiei de sistem va fi remunerat cu 1450 de euro pe luna. Cazarea poate fi oferita de catre angajator. Sibienii interesati pot sa-si depuna dosarele la Ajofm Sibiu. dosarul trebuie sa contina o copie dupa actul de identitate, un cv Europass cu fotografie, redactat in germana, cazier judiciar in original din care sa reiasa ca nu au antecedente penale si o adeverinta de la medicul de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Targul Comunitatilor Rurale

Weekendul vine cu surprize la Sibiu. Muzeul in aer liber gazduieste cea de-a treia editie a Targului Comunitatilor Rurale. Locatia vedeta va fi gospodaria din Perisani, o locuinta adusa in muzeu din Tara Lovistei. Targul Comunitatilor Rurale va aveaq loc in zilele de 22 si 23 august. Cei prezenti vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro