Furt intre soti

Hila Ovidiu

Un neamt din Marpod si-a reclamat sotia ca i-ar fi furat masina. Cum nu au mai aparut nici sotia, nici masina, iar din contul comun lipsesc sume importante de bani, barbatul a considerat ca cel mai intelept este sa ceara ajutorul politistilor. Oamenii legii incearca acum sa recupereze macar masina omului.

Dragoste cu nabadai. De asta are parte un cetatean neamt stabilit in Marpod. Barbatul a fost nevoit sa ceara ajutorul politistilor, dupa ce sotia sa a plecat de acasa cu tot cu masina, acte personale, si o mare parte din suma de bani depusa in contul comun. Femeia i-a spus sotului ca va pleca cu masina pana in Nocrich, la farmacie, si nu a mai revenit. Ulterior omul a descoperit ca iubirea vietii lui a plecat cu tot cu actele personale, dar nu inainte de a scoate bani din cont. Alarmat, a cerut ajutorul politistilor, sa-i gaseasca masina, pe care a reclamat-o ca fiind furata. Nu insa si sotia, care nu este la prima abatere de acest fel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cindrea, seful de la judet!!!

Soc la aflarea rezutlatelor partiale ale alegerilor locale din 2012. Daca in ceea ce priveste  municipiul cam toata lumea stia cine va fi candidatul invingator, la Consiliul Judetean au aparut surprize majore. Astfel, noul presedinte al CJ este conform votului exprimat de sibieni Ioan Cindrea de la PSD. Matin Bottesch […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro