Furt din SC

Cercetat penal pentru furt calificat. Un barbat de 25 de ani din Sibiu a fost prins de catre agentii de paza ai unui hypermarket in timp ce incerca sa iasa din magazin cu mai multe produse furate. Acesta sustrasese cosmetice in valoare de peste 170 de lei.

Aproape ca nu este zi in care hotii sa nu dea iama in cate un hypermarket in speranta ca vor putea sustrage produse de pe raft si vor putea sa scape cu ele. Vigilenta paznicilor insa nu poate fi inselata cu una cu doua. Acest lucru l-a aflat pe propria piele un tanar de 25 de ani din Sibiu care a intrat in magazin cu gandul de a fura produse cosmetice. Agentii de paza l-au vazut,l-au oprit, l-au perchezitionat si au gasit asupra lui produse in valoare de aproximativ 178 de lei. Paznicii au chemat politia din cadrul postului de la Selimbar. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit magazinului.

 

2 Comments on this post.

Leave a Reply

*

*

  • Camere supraveghere
    16 octombrie 2013 at 9:00 - Reply

    Te poti proteja de hoti cu un sistem de supraveghere video.

  • Camere supraveghere | Magazin online
    12 februarie 2014 at 13:55 - Reply

    Cel mai bine iti poti proteja atat afacerea cat si angajatii prin montarea unor camere de supraveghere video. Prezenta acestora va conduce si la o scadere a numarului de furturi cat si altor infractionalitati cat si la protejarea integritatii afacerii.