Furt de combustibil

Hila Ovidiu

Furtul de combustibil ii poate duce dupa gratii pe doi barbati. Unul dintre ei a fost prins in flagrant. Cel de – al doilea este acuzat de delapidare…Banuind ca cineva fura combustibil din Depoul CFR, politistii de la Transporturi au stat la panda o zi intreaga. Asa au reusit sa-l prinda pe hot, un barbat de 51 de ani din Marsa care, cu ajutorul unui complice, incerca sa sustraga 70 de litri de motorina. Barbatul ascunsese combustibilul in portbagajul autoturismului pe care il detine. Atat hotul cat si complicele lui in varsta de 29 de ani sunt cercetati penal. Au fost insa lasati in libertate. Prejudiciul creat este de 350 de lei.
Cel de-al doilea caz de furt vizeaza tot sustragerea de combustibil. De aceasta data acuzat de furt este un mediesean in varsta de 28 de ani. despre acesta politistii spun ca a furat din rezervorul masinii de serviciu 200 de litri de motorina pe care apoi i-a valorificat in interes propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gala Premiilor Reflexovital, ediția a 2-a

Academia de Înfrumusețare Reflexovital prezintă Gala Premiilor Reflexovital, ediția a 2-a. Evenimentul va avea loc în data de 17 decembrie 2015 și se va desfasura la Împăratul Romanilor Sibiu, începand cu ora 17:00. Gala Premiilor Reflexovital este dedicată promovării și încurajării noii generații de specialiști in domenii precum beauty, wellness […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro