FORMARE DE ANIMATORI DE CENTRE DE VACANŢĂ

stiri redactie

Asociaţia de prietenie „Ille et Vilaine – Sibiu” anunță înscrieri la Formarea profesională autorizată de Animatori de centre de vacanţă. Ea se va desfăşura timp de 3 week-end-uri în perioada 14 – 28 martie la Casa Ille et Vilaine, str. Konrad Haas, nr. 14, Sibiu.

Meseria de Animator de centre de vacanţă este o meserie relativ nouă în România, dar… din ce în ce mai căutată : în locurile de joacă, centrele pentru copii, tabere de vacanţă, sau în cadrul animării copiilor la aniversări şi petreceri.

Animatorul de centre de vacanţă este profesionistul care acompaniază copii în activităţile de timp liber : jocuri diferite (de societate, de interior, de exterior), activităţi manuale, drumeţii, vizite la obiective istorice şi turistice etc. El facilitează relaţiile între membrii grupului, suscită interesul, dezvoltă imaginaţia şi creativitatea copilului şi încearcă să-l facă să cunoască lumea în ritmul său. Animatorul este cel care, în primul rând asigură securitatea participanţilor şi cel care iniţiază şi gestionează activitățile.

Condiţii de înscriere: – minimum 16 ani

La sfârşitul formării se eliberează un Certificat de absolvire recunoscut pe plan naţional şi internaţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premieră în fotbalul feminin: ligile feminine au propria identitate de brand

Anul 2020 a venit cu noi schimbări pentru fotbalul feminin românesc! Pentru prima dată în istoria acestuia, competițiile naționale vor beneficia de o identitate de brand dedicată fotbalului feminin, care se integrează în universul de branduri FRF deja existente. Noua identitate vizuală combină elementul central al jocului de fotbal, mingea, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro