Fiti Mos Craciun pentru saraci!

Hila Ovidiu

Vreti sa aduceti zambetul pe buzele unui copil sarman??? Crucea Rosie va ofera posibilitatea de a fi un Mos Craciun pentru micutii oropsiti de soarta. In cazul in care va faceti cumparaturile la hypermarketurile din zona Selimbar cautati voluntarii ONG-ului care asteapta sa donati jucarii si rechizite.

Crucea Rosie ii invita pe toti sibienii cu suflet mare sa devina Mos Craciun pentru copiii proveniti din familii sarace sau din centre de plasament. Voluntarii ONG-ului vor fi in fiecare zi in marile magazne din zona Selimbar unde vor astepta pe totata lumea sa faca donatii. Vorbim aici despre jucarii sau rechizite. Jucariile nu trebuie sa fie neaparat noi. Pot fi si obiecte pe care copilasii dumneavoastra nu le mai folosesc. Insa ele trebuie sa fie totusi in stare buna de functionare. Atentie insa!!! Jucariile si restul darurilor nu pot fi aduse la sediul Crucii Rosii. Cei care nu frecventeaza zona comerciala ii gasesc pe voluntarii Crucii in Targul de Craciun din Piata Mare. Aici acestia vand obiecte confectionate manual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic in conditii de iarna

Iarna nu-i ca vara. O simtim de fiecare data cand urcam la volan. Dat fiind faptul ca se anunta precipitatii pentru acest weekend politistii rutieri ne recomanda maxima prudenta in trafic. Oamenii legii spun ca o fractiune de secunda de neatentie poate conduce la o tragedie. Avand in vedere faptul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro