Firma din Tg-Jiu distribuie cornuri in continuare

Hila Ovidiu

Copiii din scolile sibiene risca sa primeasca in continuare cornuri mucegaite si roase de soareci. Si asta pentru ca legea spune ca pentru rezilierea unui contract este nevoie de doua reclamatii in aceeasi luna de la aceeasi institutie de invatamant. Consiliul Judetean incearca acum sa monitorizeze situatia.

Atunci cand se bucurau ca licitatia pentru corn si lapte s-a incheiat cu succes si elevii vor beneficia linistiti pana la finele anului scolar de produsele alimentare oferite gratuit, reprezentantii Consiliului Judetean s-au trezit cu alta problema. Si nu odata ci de doua ori si la doua scoli diferite. In Cristian si Marpod copiii au primit cornuri cu mucegai sau roase de soareci. Pusi in fata faptului implinit cei de la CJ incearca acum sa monitorizeze zilnic desfasurarea programului guvernamental pentru a se vedea daca problemele au fost remediate. Cu toate acestea firma contractata trebuie s-o mai faca lata inca odata pentru a pierde contractul in valoare de 1.966.604 lei cu TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muzeu "tehnologizat"

In pas cu noile tehnologii. Complexul National Muzeal Astra, prin muzeul in aer liber, este prima institutie de gen din tara care a implementat sistemul de coduri Quick Response. Cu ajutorul acestora, dar si a unui smartphone vizitatorii pot accesa pagini de internet care sa le ofere informatii cu privire […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro