Festival de produse Handmade la Sibiu Relaxare, artizani, shopping alternativ, creativitate

Liber să fii tu însăți!

18-20 octombrie 2019, Biblioteca Astra corp B, Sibiu, zilnic între 10:00 și 20:00

Bogăția toamnei o trăim în luna octombrie la Creative Buzz, așa că pentru 3 zile vă pregătim o nouă ediție minunată de festival handmade, unde te întâlnești cu meșteri faini, activități creative pentru toată familia, bazar vintage, toate în cea mai relaxantă atmosferă!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța la Biblioteca Astra, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme,  decorațiuni nonconformiste, cosmetice artizanale, jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală, ateliere de creație pentru toată familia, bazar BlackSheep Market și cauza socială atât de necesară – Sus Inima.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, pentru a savura o cafea proaspăt prăjită local și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire și voință este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară!

Cu multă culoare, 40 de expozanți din toată țara, care îți vor provoca simțurile, ateliere de creație,  muzică bună, cafea de specialitate și bunătăți locale, cauze sociale, voie bună și oameni deosebiți, te așteptăm zilnic între 10:00-20:00 la o nouă sesiune de shopping alternativ!

Creative Buzz oferă de patru ani coordonatele necesare în care artiștii își expun, promovează și vând produsele către publicul iubitor de handmade de calitate.

Accesul la eveniment este gratuit! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeile din ALDE Sibiu, apreciate şi avansate la nivel naţional

Conferința organizației de femei a OFLDE s-a desfășurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Păltiniș. Organizația s-a reconfigurat, și-a stabilit strategia pentru următoarea perioadă și s-a reunit cu obiective care vizează obținerea performanțelor sub un altfel de politică, respectiv aceea a implicării și a respectului față de valori și educație. Din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro