Festin culinar si concerte in Piata Mare cu ocazia Summitului

Summitul din 9 mai nu vine doar cu decizii luate la  nivel inalt ci si cu distractie pentru sibieni. Pe scena din Piata Mare vor urca Junii si Delia. Distractia va fi completata de un adevarat festin culinar.

De dragul Summitului dar si pentru a marca Ziua Europei, municipalitatea sibiana organizeaza spectacole si festinuri culinare in centrul orasului. Pana al aceasta ora nu se stie daca la evenimentele culinare sau artisitce vor participa si inaltii invitati ai Summitului…

Primii care vor face deliciul publicului pe scena din Piata Mare sunt sibienii de la Junii Sibiului. Artistii s-au pregatit temeinic pentru acest spectacol. Propun sibienilor si nu numai un periplui prin cele mai importante regiuni etnografice ale Romaniei.

Iubitorii de muzica usoara se vor delecta apoi cu un superb spectacol semnat de catre Delia, una dintre cele mai in voga artiste ale momentului.

Spectacolul  intitulat „Acadelia” este un concept unic din care nu lipsesc efectele 3D, jocurile de lumini si umbre si chiar confetti in forma de acadele. Si pentru ca tot a venit vorba despre acadele, dupa atata distractie merge si putina mancare.

Raiul gurmanzilor va fi din 8 si pana in 12 mai pe strazile Turnului si Cetatii. Pe prima dintre arterele sibiene mentionate va avea loc un targ cu produse traditionale iar pe cea mai frumoasa strada din Sibiu vor avea loc show-uri culinare, vor fi amenajate aprozare si chiar florarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

26.000 de titluri de stat vandute pana acum. Statul continua vanzarile

Sibienii pot cumpara si in luna mai titluri de stat. In functie de optiunile fiecaruia, pot fi achizitionate titluri cu scadente la 1,2, 3 si 5 ani. Pana acum au investit in „averea” statului peste 26.000 de sibieni. Din lipsa de bani la Buget, Statul Roman continua sa se imprumute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro