Feriti-va de canicula

Hila Ovidiu

Se anunta zile caniculare, iar medicii ii sfatuiesc pe varstnici si persoanele care sufera de afectiuni cardiace sa se fereasca de soare si de caldura. De asemenea, daca e neaparat sa iesiti din casa, ebitati orele amiezii, cautati zonele mai umbroase si neaparat sa consumati foarte multa apa.

Temperaturile extreme ne dau tuturor batai de cap. Multi nu mai rezista caldurii si se refugiaza in locuri racoroase, ferite de soare. Sunt insa si oameni care nu au de ales, si trebuie sa mearga la servici si sa rezolve diferite probleme, in ciuda temperaturilor foarte ridicate. Pe acestia medicii ii sfatuiesc sa isi ia masuri de precautie, pentru a evita situatiile neplacute in care ar putea avea nevoie de ingrijiri medicale. Exista insa anumite categorii de persoane care sunt din start expuse diferitelor pericole pe care le prezinta temperaturile extreme, din cauza unor afectiuni de care sufera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Uite cortul, nu e cortul...

Uite cortul, nu e cortul. De caldura probabil ca institutiile sibiene s-au incurcat in informatii. In timp ce Prefectura sustine ca in Sibiu sunt puncte de prim ajutor pe perioada caniculei, institutia municipala spune ca este pregatita sa intervina in acest sens, dar ca temperaturile nu au ajuns la limita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro