Femeie coborata in siguranta de pe Spitalul de Psihiatrie dupa ce a amenintat ca se sinucide

stiri redactie

Un caz socant s-a petrecut in weekend la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Scapata cateva secunde din ochii personalului medical, o femeie a urcat pe acoperisul cladirii si a amenintat ca se sinucide. Ceasta a fost adusa din fericire cu bine la sol de catre un politist care a jucat rolul negociatoului respectiv de catre un echipaj isu care a coborat-o efectiv pe femeie cu ajutorul autospecialei de salvare la inaltime.

Reprezentantii Spitalului de Psihiatrie spun ca femeia era inregistrata pentru internare in zona de urgente si ca ar fi fost dusa sa faca dus. Aici ar fi rupt sistemul de ventilatie si pe aici s-ar fi cocotat in varful imobilului. Cu femeia urcata pe cladire, medicii au cerut ajutor specializat. La fata locului au ajuns de urgenta politisti, o ambulanta si un echipaj de pompieri specializati pe lucru la inaltime. Politistul a fost cel care, dupa o runda de negocieri, a convins-o pe femeie sa se lase ajutata pentru a ajunge la sol. Ulterior, cu ajutorul pompierilor si a utilajului de lucru la inaltime femeia a fost coborata in siguranta. Pacienta are 50 de ani, este acum in afara oricarui pericol si primeste tratament de specialitate.

Intamplarea din weekend scoate insa la iveala faptul ca situatii neprevazute se pot intampla oricand, in orice unitate medicala in ciuda asigurarilor pe care le dadea cu ceva timp in urma conducerea Spitalului de Psihiatrie care anunta ca angajatii au fost special instruiti pentru a face fata situatiilor limita. Anuntul privind siguranta pacientilor si a personalului care isi desfasoara activitatea in  spital venea la jumatatea acestei luni dupa tragedia de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1200 de sibieni intepati de capuse

Aproape 1200 de sibieni au cazut prada capuselor din primavara si pana acum! Situatia intepaturilor este similara cu cea inregistrata in 2017. Numai in ultimele 4-5 saptamani au cerut ajutorul medicilor in jur de 100 de persoane. Desi vremea s-a racit iar de-a lungul timpului cel putin in municipiul Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro