Felicitari si (poate) prime pentru angajatii de la Aeroport

La 3 luni de la Summitul de la Sibiu, autoritatile trag linie si fac bilanturi. Se pare ca printre cei care s-au descurcat exemplar atat cu organizarea evenimentului cat si cu primirea invitatilor speciali se numara si angajatii Aeroportului International Sibiu. Acesti au fost felicitati joi de catre Presedinta Consiliului Judetean, Daniela Cimpean. Dincolo de aplauze, oamenii vor primi si un mic bonus financiar. Anuntul a fost facut de catre conducerea Regiei Autonome a Aeroportului International Sibiu.

In fapt, angajatii Aeroportului au fost felicitati pentru felul in care au gestionat doua evenimente majore care au avut loc in ultimele luni la Sibiu. Ne referim aici in primul rand la Summitul din 9 mai dar si la vizita Sanctitatii Sale Papa Francisc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arest preventiv pentru 4 persoane banuite de inselaciuni prin metoda "Accidentul"

4 din cei 5 suspecti retinuti din gruparea infractionala specializata pe inselaciuni prin metoda Accidentul au fost arestati preventiv! Acestia sunt banuiti ca in cursul acestui an au inselat 15 persoane din 3 judete. Suspectii sunau victimele, se dadeau drept medici sau avocati, minteau ca cineva drag victimelor a facut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro