Fara permis la volan

Hila Ovidiu

Un barbat de 34 de ani din Talmaciu s-a ales cu dosar penal dupa ce a urcat la volan, desi nu poseda permis de conducere. Politistii sibieni ii atentioneaza inca o data pe soferi sa respecte regulile rutiere, pentru a evita evenimentele nedorite din trafic.

Zilnic, politistii rutieri sibieni se confrunta cu soferi care incalca grosolan normele rutiere. Persoane care urca la volan fara a detine permis de conducere, soferi bauti, vitezomani sau teribilisti, toti sunt aspru santionati de oamenii legii, atunci cand sunt prinsi. Asta a patit si un barbat de 34 de ani din Talmaciu, care, desi stia foarte bine ca nu are permis, a riscat si a urcat la volan. Nu a ajuns prea departe, deoarece a fost oprit de oamenii legii. Pentru imprudenta si ignoranta de care a dat dovada, barbatul s-a ales cu dosar penal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jandarmii, la datorie

Saptamana incarcata pentru jandarmii sibieni. Daca intr-o zi jandarmii care patrulau in zona centrala a orasului au gasit un copil din Curtyea de Arges, care s-a ratacit de grupul de turisti din care facea parte, in alta zi oamenii legii au identificat o tanara data in urmarire nationala. Misiuni indeplinite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro