Falsi recuperatori incearca sa insele romanii

Hila Ovidiu

Metoda “accidentul” e…poveste!!! Hotii incearca acum sa insele oamenii pretinzand ca sunt de la ANAF. In schimbul unor sume de bani, pagubitii ar urma sa fie scapati de o…”executare silita” inexistenta, bineinteles!

ceafa lata anafDupa metoda “accidentul” hotii au gasit o noua modalitate prin care sa insele oamenii de buna credinta. De aceasta data predind ca sunt reprezentanti ai ANAF si ca vin sa ii ajute pe cei cu datorii catre stat sa scape de executare silita.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala informeaza contribuabilii asupra unei posibile fraude care se analizeaza in aceste zile. Masura a fost luata dupa ce mai multe persoane fizice au primit sms-uri prin care erau informate ca au datorii catre ANAF. Pentru credibilitate li se spune si o suma, oamenii fiind apoi sfatuiti sa apeleze un numar de telefon in vederea obtinerii unei reduceri sau a evitarii executarii silite. Reprezentantii ANAF fac apel la contribuabili ca in cazul in care primesc astfel de sms-uri sa se adreseze organelor fiscale de care apartin in vederea clarificarii starii de fapt fiscale. De asemenea, ei pot reclama acest fapt si la politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident in Daia

Accident grav in Daia. 4 persoane au fost ranite. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un sofer care a efectuat o depasire periculoasa. Accidentul s-a produs in aceasta dimineata la ora 8 cand un sofer de 58 de ani s-a angajat in depasirea unui alt autoturism si a intrat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro