Expozitie de tehnica militara, sambata, la AFT Sibiu

De luni, in Romania are loc unul dintre cele mai mari exertitii militare la care participa militari din 14 tari. Desi nu pot participa la antrenamentele de la Cincu sau celelalte 4 locatii unde se vor desfasura exercitii, sibienii se vor putea delecta  sambata cu o superba expozitie de tehnica si armanet ce apartine Regimentului 2 Cavalerie din Fortele Armatre ale SUA din Europa.

Cu prilejul Saber Guardian 2019 la Sibiu va avea loc sambata, intre orele 10.00 si 13.00, o expozitie de tehnica si armament militar folosita de catre Regimentul 2 din Fortle Armate ale SUA din Europa, de Batalionul 26 Infanterie al Brigazii Multinationale de Sud-Est din Craiova si de catre  unitatile militare din garnizoana Sibiu.

Luni, 3 iunie in tara noastra a inceput unul dintre cele mai mari exercitii militare ale acestui an. La acestea participa 13.500 de militari din 14 tari. Misinunile se desfasoara numai in tara noastra in 5 locatii si contin exercitii tactice si de stat major, trageri de lupta, deplasari tactice, fortari ale cursurilor de apa si interventii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 copii si mama acestora, victime ale unui accident rutier

De luni, in Romania are loc unul dintre cele mai mari exertitii militare la care participa militari din 14 tari. Desi nu pot participa la antrenamentele de la Cincu sau celelalte 4 locatii unde se vor desfasura exercitii, sibienii se vor putea delecta  sambata cu o superba expozitie de tehnica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro