Expertize ADN pentru găsirea criminalului din Lazaret

Hila Ovidiu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus efectuarea mai multor expertize ADN pentru identificarea autorului omorului de pe strada Rândunelelor din Lazaret, unde un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort. Potrivit expertizei medico-legale, sibianul a murit urmare a unor lovituri extrem de violente primite în zona capului.

“Există deja un cerc de suspecţi. În ultimele zile s-au făcut mai multe percheziţii şi s-a dispus efectuarea unor expertize ADN, urmare a probelor prelevate”, a precizat pentru stiridesibiu.ro procurorul de caz.

Se pare că victima  a fost ucisă la începutul lunii septembrie, cu aproximativ două săptămâni înainte să fie găsită în propria locuinţă.

Anchetatorii spun că bărbatul a fost lovită cu un obiect dur, fiind găsit cu capul zdrobit.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost găsit în data de 19 septembrie, în cartierul Lazaret. Corpul victimei se afla în stare avansată de degradare, iar patul şi pereţii camerei în care se afla erau stropiţi cu sânge, spun vecinii care l-au găsit.Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu  care spun că sunt pe urmele criminalului aflat încă în libertate. În caz se fac cercetări pentru omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rata şomajului a stagnat la 6,8% în august, iar numărul şomerilor s-a redus cu 0,6%

Rata şomajului a stagnat în august la 6,8%, în cazul bărbaţilor fiind mai mare cu 2,2 puncte decât în cel al femeilor, însă numărul şomerilor s-a redus cu 0,6% faţă de iulie, la 626.000 de persoane, din care cei cu vârstă între 25 şi 74 de ani reprezintă 77%, potrivit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro