Exercițiu cu forțe și mijloace în teren la o stație de alimentare cu carburant din municipiul Sibiu

stiri redactie

În scopul antrenării periodice a forțelor și îmbunătățirii constante a timpilor de răspuns și a modului de intervenție în cazul producerii tuturor categoriilor de situații de urgență, astăzi, 20 februarie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu a desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la una dintre stațiile de alimentare cu carburant din muncipiul Sibiu.
Au fost mobilizați peste 20 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de prim-ajutor medical calificat SMURD.
Scenariul a presupus intervenția pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la una dintre pompele de alimentare.
Personalul aflat în benzinărie s-a autoevacuat în cel mai scurt timp pe locul de adunare prestabilit, acționând fiecare în conformitate cu organizarea apărării impotriva incendiilor reglementată prin documentele interne.
În eventualitatea creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Linie “verde” de transport public în centrul istoric al Sibiului

Joi, 20 februarie, primarul Astrid Fodor și directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, domnul Simion Crețu au semnat la sediul Primăriei Sibiu contractul de finanțare din fonduri europene pentru proiectul de crearea unei linii “verzi” de transport public în centrul istoric al Sibiului. Proiectul este o necesitate identificată […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro