Executare silita, dar pasnica

Hila Ovidiu

O femeie din Viile Sibiului a fost scoasa vineri in strada de catre proprietarul care a cumparat fermele din zona. Femeia sustine ca nu a mai platit chiria de un an de zile deoarece anul trecut in noiembrie a venit un individ care s-a prezentat a fis noul proprietar, dar cu care nu a incheiat niciun contract. Vechiul proprietar a obtinut acum in instanta executarea silita, deoarece femeia nu i-a mai platit chirie. Aceasta are trei copii, iar cel mai mic, in varsta de 10 ani, locuieste cu ea.

O femeie si copilul ei de 10 ani au ramas ieri in drum, dupa ce presupusul proprietar al imobilului in care locuiau, in localitatea Viile Sibiului, a scos-o in strada cu un executor judecatoresc. Femeia locuieste in acea casa de 26 de ani, iar in urma cu cativa ani fermele din zona, de care apartin casele, a u fost cumparate de o societate patronata de un cetatean italian. Femeia sustine ca a incheiat un contract cu respectivul proprietar si i-a platit chirie, apoi in luna noiembrie a anului trecut, a venbit un alt individ, care sustine ca e noul proprietar, si i-a promis ca vor incheia un nou contract. Femeia nu a mai platit chirie vechiului proprietar, dar nici cu noul proprietar nu a mai incheiat niciun act. Femeia spune ca a avut ocazia sa cumpere locuinta, insa cetateanul italian i-a impus sa lucreze cu o anumita banca, iar ea nu a vrut Vineri, cand a venit executorul, femeia, al carei copil era la scoala, a refuzat initial sa deschida poarta. In cele din urma a cedat, si le-a pemis angajatilor firmei italiene sa ii ia lucrurile si sa le transporte intr-o locatie indicata de ea. Vecinii femeii au privit pe ascuns intreaga desfasurate de forte, insa o compatimeau pentru faptul ca mai avea de crescut un copil de 10 ani, dupa ce ceilalti doi au plecat din casa parinteasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retea de spargatori de locuinte destructurata

Patru tineri din judetul Mures au ajuns in sfarsit pe mana politistilor sibieni, dupa ce au spart 24 de locuinte in ultimele patru luni. Cei patru escaladau ziduri si garduri, si patrundeau in imobile prin geamurile lasate deschise de catre proprietari. In urma perchezitiilor domiciliare efectuate in locuintele suspectilor, au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro