„Evadat” din spital

Hila Ovidiu

Atentie sibieni! Un barbat de 32 de ani a fugit din Spitalul de Psihiatrie. Acesta este cunoscut ca fiind violent. Politistii sunt insa pe urmele lui. Daca l-ati vazut, sau puteti da informatii despre el nu ezitati sa luati legatura cu oamenii legii. Orice informatie este importanta!!!

FOTO CRISCA

Barbatul are 32 de ani si este de loc din Seica Mare. A disparut din Spitalul de Psihiatrie Sibiu inca din 12 septembrie. De atunci nu l-a mai vazut nimeni. Problema este ca omul este cunoscut ca fiind violent. Asa ca daca stiti ceva de el nu ezitati sa sunati la politie. Barbatul are 1.70 inaltime, cam 50 de kilograme, par saten tuns scurt pieptanat intr-o parte si ochi caprui. A plecat din spital imbracat doar in pijamale. La mana stanga are proteza iar in zona cotului pot fi observate suruburile acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sacrificiile bunicilor pentru nepoti...

Sute de pensionari si-au facut credite la Casa de Ajutor Reciproc pentru a-si ajuta nepotii sa mearga la scoala. Cu sumele imprumutate bunicii au cumparat uniforme ghiozdane si caiete. De voie sau de nevoie batranii au luat drumul Pietei Mari a Sibiului pentru a sta de vorba cu cei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro