Emotii pentru meciul de vineri

Hila Ovidiu

Emotii pentru meciul de vineri. Daca pana acum baschetbalistii romani au trecut cu bine de adversarii straini, in ceea ce priveste meciul cu Bosnia Hertegovina nu este floare la ureche. Si astapentru ca nationala bosniaca este o echipa foarte puternica. Nationala Romaniei se bazeaza pentru meciul de maine pe suportul publicului.

Iubitorii baschetului trebuie neaparat sa fie prezenti vineri 24 august la Sala Transilvania. Aici va avea loc confruntarea dintre Nationala Romaniei e Baschet si cea din Bosnia Hertegovina. Meciul este unul deosebit de important pentru preliminariile EuroBasket 2013. echipa romaneasca are insa mari emotii cu privire la acest meci. Si asta pentru ca bosniacii sunt niste jucatori strasnici. La fel de emotionati sunt si jucatorii romani care spun ca vor avea mare nevoie de sustinerea publicului pentru a reusi sa ii invinga pe bosnieci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe Festivalul Medieval

A inceput numaratoarea inversa pentru Festivalul Medieval. Editia de anul acesta este dedicata evolutiei, organizatorii invitand publicul sa faca pasi peste veacuri. Punctul maxim al festivalului va fi cu siguranta concertul celor de la Corvus Corax. Devenit deja o traditie la Sibiu Festivalul Medieval va avea loc in ultimul weekend […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro