Elevii intra in vacanta la finele saptamanii

Hila Ovidiu

Elevii numara zilele care le-au mai ramas pana la vacanta dintre semestre. Aceasta este programata pentru perioada 2-10 februarie 2019. In aceste zile scolarilor li se incheie mediile.

Elevii numara saptamana aceasta ultimele zile din primul semestru al anului de invatamant 2018-2019. Pentru cei cu note care insumate dau peste 5 se incheie mediile iar cei in situatie de corigenta inca se chinuie pentru a nu trece in semestrul II cu “tinicheaua de coada”. Primul semestru se incheie in 1 februarie.

Din 2 si pana in 10 februarie scolarii vor fi in vacanta intersemestriala. Cel de-al doilea semsetru debuteaza in 11 februarie si se intinde pana in 14 iunie. In tot acest timp scolarii vor mai avea o vacanta, de primavara, in perioada 20 aprilie-5 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 400 de elevi au absentat de la scoala

Gripa si virozele fac ravagii in scolile sibiene. Peste 400 de elevi au absentat de la ore la inceputul saptamanii. Din fericire cel putin pana la momentul de fata nu a fost declarat focar de imbolnaviri in nicio unitate de invatamant. Triajul epidemiologic se va face in continuare in fiecare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro