Dupa gratii, pentru infractiuni la regimul rutier

Hila Ovidiu

Un barbat de 35 de ani din Dobarca a fost retinut de catre politistii din Miercurea Sibiului, dupa ce pe numele sau a fost emis un mandat de executare a padepsei cu inchisoarea. Acesta va sta mai bine de un 4 ani dupa gratii, dupa ce a urcat la volan baut si fara a poseda permis de conducere.

O greseala prosteasca, comisa intr-un moment de inconstienta, il va costa scump pe un barbat de 35 de ani din Dobarca. Acesta a fost retinut de catre politistii din Miercurea Sibiului dupa ce Judecatoria Sebes a eliberat pe numele sau un mandat de arestare. Barbatul isi va petrece urmatorii patru ani si o luna dupa gratii, pentru infractiuni la regimul rutier. Desi nu poseda permis de conducere, acesta s-a imbatat si a urcat la volan. Oamenii legii l-au oprit si i-au intocmit actele premergatoare urmaririi penale, iar acum instanta a decis ca pentru fapta sa, merita sa faca inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caz complicat pentru inspectorii OPC Sibiu

O clienta din Bucuresti a reclamat la OPC o agentie de turism din Sibiu, dupa ce a pierdut mai bine de o mie de euro, contravaloarea a doua pachete achizitionate. Femeia s-a imbolnavit inainte de a merge in concediu, insa cum nu avea asigurare storno nu a putut recupera banii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro