Dupa gratii pentru furturi din auto si SC-uri

Hila Ovidiu

Hot profesionist la 16 ani. vorbim despre un tanar din Agarbiciu care a dat iama in mai multe masini si societati comerciale. Tanarul a “jmanglit” cam tot ce i-a cazut in mana. Prejudiciul total este de 20 de mii de lei. Cariera de hot i se incheie insa aici, pentru ca judecatorii l-au trimis dupa gratii.

furt-magazinAgarbiceanul actiona de cele mai multe ori fara un plan bine stabilit. Venea insa in Sibiu si urmarea cladirile cu birouri. Aici pandea activitatea angajatilor si cand nimeni nu era in incapere dadea lovitura. Intra uneori chiar si pe geam si pleca din biroul pradat cu laptop-uri, telefoane mobile, haine, si chiar tigari. Din masini obisnuia sa fure casetofoane sau gps-uri. Prejudiciul total este de peste 20 de mii de lei. Politistii au reusit sa recupereze mai putin de jumatate. Tanarul a ajuns in cursul zilei de joi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, propunere care a fost acceptata. Cariera de hot a minorului se incheie aici pentru ca, cel mai probabil va sta cativa ani in inchisoare dupa ce va fi judecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificari legislative discutate la Sibiu

Angajatori, reprezentanti ITM dar si reprezentanti AJOFM si-au dat intalnire joi pentru a discuta cele mai noi modificari legislative. Vorbim aici despre ucendicia la locul de munca, legea voluntariatului sau stagiatura absolventilor de invatamant superior. La intalnirea de joi dimineata au particpat reprezentanti ai autoritatilor publice locale, angajatori, inspectori de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro