Dupa gratii pentru furt din locuinta

Hila Ovidiu

Isi va petrece sarbatorile dupa gratii. Vorbim despre un tanar de doar 18 ani. Baiatul este acuzat de savarsirea a 2 furturi din locuinta. Ambele furturi au avut loc in aceasta luna.

inIn timp ce unii tineri se angajaza imediat dupa majorat pentru a avea banii lor, altii o apuca pe cai gresite. Este si cazul unui tanar de doar 18 ani care isi va petrecer sarbatorile dupa gratii pentru furt. Baiatul este acuzat ca in aceasta luna a furat din doua locuinte din Sibiu. Furturle s-au produs in perioada 7-8 decembrie. Tanarul a fost retinut de catre politistii de la Investigatii Criminale, iar mai apoi a ajuns in fata magistratilor. Acestia au decis sa il aresteze preventiv. Dat fiind faptul ca pe numele baiatului a fost emis un mandat de arestare pentru o perioada de 30 de zile, acesta isi va petrece atat Craciunul cat si noaptea dintre ani in Centrul de Arest din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ati vazut aceasta fata???

In prag de sarbatori o mama isi cauta cu disperare copila plecata de acasa. De tanara in varsta de 16 ani familia nu mai stie nimic inca din 18 decembrie. Speriati parintii copilei au anuntat politia. Oamenii legii fac apel la sibieni sa ii ajute in situatia in care detin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro