DSP invita sibienii la miscare in aer liber

DSP Sibiu se alatura campaniei privind Saptamana Europeana a Mobilitatii. Medicii ii sfatuiesc pe sibieni, ca macar pentru o zi, in 22 septembrie, cand este declarata Ziua fara masini, sa isi lase masinile personale acasa si sa plece la plimbare pe jos sau folosind trotineta.

Campania are ca scop constientizarea populatiei cu privire la importanta adoptarii unui stil de viata sanatos, indemnarea oamenilor la miscare in aer liber si protejarea mediului prin educarea populatiei spre utilizarea mijloacelor de mobilitate alternative.

La nivelul municipiului, este cel de-al treilea an consecutiv cand Sibiul participa activ la Saptamana Europeana a Mobilitatii. In weekend zona centrala va fi eliberata de masini si va fi permis accesul exclusiv pietonilor sau biciclistilor. De asemenea, in Zoo si Muzeul in Aer Liber vor avea loc diverse actvitati si concursuri destinate celor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IPJ Sibiu a eliberat 105 certificate de integritate comportamentale

Mai bine de 100 de persoane au trecut pana acum pragul IPJ Sibiu pentru a-si obtine certificatul de integritate comportamentala. In lipsa adeverintei eliberata ca si cazierul dascaslii, medicii, actorii si toti angajatii care intra in contact cu copii nu isi vor putea desfasura profesia. Legea care prevede obtinerea documentului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro