Drumul Presedintelui, o propunere de a privi cu alti ochi Sibiul

Hila Ovidiu

Turistii care vin sa viziteze Sibiul pot merge acum pe…”Drumul Presedintelui”. Stati linistiti, nu vorbim despre o strada cu numele lui Klaus Iohannis ci de o propunere inedita de a descoperi intr-o alta maniera punctele de atractie turistica ale orasului de pe Cibin. Circuitul turistic va fi lansat oficial la 1 mai.

22.04.2015 09:26Pe langa cele 7 trasee turistice lansate in urma cu cativa ani de catre municipalitatea sibiana, de la 1 mai, la o initiativa privata, turistii care viziteaza orasul nostru pot parcurge “Drumul Presedintelui”. Initiativa este inspirata din celebrele “Obama Tours” din Statele Unite. Pentru a vedea ce contine de fapt turul am indraznit sa facem cativa pasi prin oras. Prima oprire? Casa in care a copilarit actualul sef de stat. De pe Papiu Ilarian turistii sunt condusi catre Parcul Cetatii, unul dintre cele mai frumoase spatii de agrement si relaxare din Sibiu. Interesant este ca la fiecare oprire istoria locului se impleteste cu povestea presedintelui Klaus Iohannis. Drumul Presedintelui continua cu Sala Thalia, strada Gheorghe Lazar, Piata Mare, Piata mica, 9 Mai, Podul Minciunilor, Piata Huet si se opresete in fata Primariei Sibiu. Organizatorii s-au gandit chiar si la un joc de domino care sa contina cele mai importante cladiri care vor fi intalnite pe parcusul drumului. Se reface practic traseul turistic cu ajutorul unor piese din lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou spital pana in 2018?!

Consiliul judetean lucreaza la un proiect major pentru constructia unui spital zonal. Cladirea va avea 4 nivele si va fi construita in zona cladirii administrative a actualului spital judetean. Proiectul costa 25 de milioane de euro iar la acest moment se poarta tratative cu BERD pentru finantare. Consiliul Judetean promite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro