Drum acoperit cu aluviuni

Hila Ovidiu

Din cauza ploilor abundente drumul judetean 106 Altana Nocrich a fost acoperit cu aluviuni. S-a circulat cu dificultate pe aproximativ 3 kilometri. Muncitorii de la drumuri au lucrat ore in sir pentru degajarea carosabilului.

Ploile abundente din cursul noptii trecute au dat peste cap traficul in Sibiu. Au fost mai multe zone ale judetului unde s-a circulat cu dificultate. Cel mai rau a fost insa pe drumul judetean 106 Altana Nocrich pentru ca aici drumul a fost acoperit cu aluviuni. Politistii prezenti la fata locului i-au indrumat pe soferii sibieni sa circule cu prudenta maxima in zona, sa aleaga rute ocolitoare si chiar sa faca drum intors daca a fost posibil. Curatarea drumului s-a intins pana in cursul acestei zile Drumul a fost acoperit cu aluviuni pe o distanta de aproximativ 3 kilometri. Si pe DN7 s-a circulat cu dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Saptamana Patimilor

Crestinii ortodocsi au intrat de luni in Saptamana Patimilor. Fiecare zi din aceasta saptamana are o insemnatate religioasa deosebita. Postul trebuie sa fie tinut ca la carte, se fac spovedaniile, iar credinciosii merg seara la slujbele speciale denumite denii. Despre importanta Saptamanii Patimilor ne vorbeste insusi IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro