Dragostea Mea, Dacia

Hila Ovidiu

Poate ca nu a fost cea mai iubita, dar cu siguranta a reprezentat un brend de mare clasa la vremea ei. Vorbim despre marca de autoturisme Dacia. Si nu-i facem reclama ci va invitam sa-i aflati povestea in cadrul documentarului  ce va fi difuzat joi la Cinemateca Astra Film. Dincrolo de brandul neaos mioritic, documentarul prezinta odiseea trecerii tarii noastre de la comunism la capitalism.

In tara noastra, in vremea comunismului si chiar putin dupa, bogati sau saraci, oameni cu functii sau simplii muncitori, cu totii aveau in comun un singur lucru. Brandul celei mai populare masini create in Romania. Documentarul a castigat in anul 2010 premiul doi in cadrul Compentitiei Nationale a Festivalului Documentamadrid organizat in Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scufita Rosie

Inca o piesa pusa in scena de catre micutii voluntari ai Sectiei pentru Copii si Tineret din cadrul Bibliotecii Judetene Astra va putea fi vizionata vineri. Incepand cu ora 10.00 tinerii invita toti copiii iubitori de povesti pentru a participa al piesa de teatru realizata dupa “Scufita Rosie”. A devenit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro