Doua saptamani in Japonia eterna

Hila Ovidiu

Japonia se descopera inca odata in cel mai colorat si frumos mod posibil. Vorbim despre vernisajul ce a avut loc vineri dupa pranz la Muzeul Astra. “Două săptămâni în Japonia eternă. Fotografii de Louis Guermond” este titlul colectiei de lucrari care prezinta “tara soarelui rasare”

Expozitia vernisata vineri are menirea de a-i introduce pe vizitatori in lumea mai putin cunoscuta a a vietii traditionale nipone. Vorbim aici despre sarbatori specifice si momente din viata locuitorilor anumitor zone din Japonia. Expozitia se adreseaza tututror categoriilor de public insa cu precadere ea va fi indragita de-a dreptul de catre elevi si studenti. Cu ajutorul fotografiilor acestea vor avea ocazia sa cunoasca traditii si obiceiuri vechi de mii de ani dar ramase inca vii in Japonia rurala.

Expozitia va ramane deschisa pana in data de 3 iulie 2012.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putini someri

A scazut rata somajului. Odata cu incalzirea vremii si numarul celor care si-au gasit un loc de munca indiferent ca este permanent sau sezonier a crescut. La ora actuala in judet sunt 7418 someri. Cei mai multi someri inregistrati sunt in Sibiu. Vorbim despre aproximativ 3 mii de persoane. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro