Domeniul public incheiriat de sarbatori

Hila Ovidiu

Vreti o afacere de sezon? Inchiriati domeniul public si comercializati produse specifice sarbatorilor de iarna. Succesul va fi garantat iar profitul pe masura. Pentru fiecare metru patrat inchiriat veti plati suma de 3 lei pe zi.

Daca vreti o afacere de sezon care sa nu fie prea costisitoare dar care sa va aduca un profit frumusel si sigur pentru o anumita perioada de timp, ar fi cazul sa luati in considerare si varanta deschiderii unei tarabe cu produse specifice sarbatorilor de iarna. Sibienii sunt foarte mari iubitori de astfel de produse iar preturile de inchiriere a domeniului public sunt cat se poate de accesibile. Poate fi inchiriat spatiul public de pe Bulevardul Nicolae Balcescu, dar si cel din fata magazinului din Piata Unirii. Perioada pentru care se elibereaza avize de inchiriere este 30 noiembrie-7 decembrie pentru sarbatoarea Sfantului Nicolae.  Fiecare aviz va fi eliberat pentru maxim 2 metri patrati de teren. Documentele pot fi depuse in Piata Mica nr. 22 la Derviciul Public de Administrare a Domeniului Public. Anul trecut au fost eliberate 51 de astfel de avize pentru Sfantul Nicolae si 63 pentru comercializarea produselor in perioada Craciunului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primul magazin de produse traditionale din Sibiu

Produsele traditionale de Sibiu sunt tot mai cautate. Judetul nostru si-a format in ultima vreme un adevarat brand in acest sens, iar cei care vor sa se aprovizioneze cu bunataturi ca pe vremea bunicilor o pot face de acum in fiecare zi. In Piata Mica a fost deschis un magazin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro