Doi polițiști din Călărași au violat o minoră de 15 ani

Hila Ovidiu

Scandal sexual la Inspectoratul Județean de Poliție din Călărași. Doi poliţişti au fost reţinuţi pentru că au violat o minoră de 15 ani, care fugise dintr-un centru de plasament.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au abuzat sexual o minoră care fugise din centrul de plasament “Sfântul Ştefan” din comuna Perişoru, judeţul Călăraşi.

Minora se afla într-un parc din Călărași și fusese dată în urmărire generală pentru că luni, fugise din centrul de plasament.

În loc să ducă minora în centrul de plasament, polițiștii au amenințat-o pe tânără că dacă nu întreține relații sexuale cu ei, o vor duce cu forța la centru.

După ce au violat-o pe un câmp, polițiștii au adus-o pe tânără în parcul unde o găsiseră. La câteva ore distanță de la viol, alți doi polițiști au găsit-o pe minoră, au recunoscut-o că este cea dată în urmărire generală și au dus-o la secția de poliție. Aici fata le-a povestit că a fost violată de doi polițiști.

Minora nu ar fi reclamat la poliţie violul, ci colegii celor doi au aflat despre faptă şi s-au autosesizat.

Joi, cei doi poliţişti au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de vineri vor fi duşi la Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Fata era în centrul de plasament în condiţiile în care mama acesteia nu o doreşte, iar tatăl acesteia este plecat la muncă în străinătate.

Paul Dragu, director centru de plasament, susţine că minora ar fi avut probleme cu mama sa, iar tatăl acesteia ar fi plecat în Spania.

Vineri, Judecătoria Călărași va decide dacă cei doi polițiști vor fi arestați preventiv pentru infracțiunea de viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UE alocă 8,5 milioane de euro pentru românii afectați de inundațiile din 2014

Agricultorii români afectaţi de inundaţiile de anul 2014 vor primi un ajutor de 8,5 milioane de euro din partea Uniunii Europene. Parlamentul European și Consiliul European a aprobat Decizia Comisiei Europene prin care românii afectaţi de inundațiile din luna mai și din vara anului 2014 vor beneficia de un ajutor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro