Doi copii diagnosticati cu gripa

Hila Ovidiu

A scazut numarul de viroze si pneumonii, dar a crescut cel al confirmarilor de gripa. Din cele 6 probe recoltate de la suspecti si declarate pozitive doua apartin unor copii de 2 respectiv 7 ani. La ora actuala acestia se afla sub tratament, iar evolutia este pozitiva.

Una calda, una rece. Asta ofera primavara in ceea ce priveste virozele si gripele. Atunci cand ne gandeam ca am scapat de vremea rea si de bolile specifice, iata ca revine gripa. In ultima perioada au fost confirmate 6 noi imbolnaviri. In afara de cei doi copii cu gripa au mai fost diagnosticati un barbat de 45 de ani din Sibiu, si doua femei de 26 respectiv 31 de ani din Slimnic si Sibiu. Avem insa si vesti bune. Numarul infectiilor respiratorii este in continua scadere, iar fata de saptamana anterioara la nivelul judetului au fost inregistrate cu aproape 18 la suta mai putine cazuri. Si numarul afectiunilor pulmonare a este in scadere. In aceasta perioada au fost inregistrate doar 298 de cazuri cu mai bine de o suta mai putin decat in saptamana anterioara in care au fost diagnisticate cu pneumonie 417 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii rutieri ies in strada in numar mare, in weekend

Ca in fiecare sfarsit de saptamana, si in acest weekend politistii sibieni  vor desfasura o serie de actiuni pe linia prevenirii accidentelor rutiere. Vor fi vizati vitezomanii, soferii care se aventureaza in depasiri neregulamentare, cei care nu acorda prioritate pietonilor, dar si cei care omit sa poarte centura sau conducatorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro