Doar 1500 de sibieni vor beneficia acum de ajutoare UE

Hila Ovidiu

A inceput distributia alimentelor de la UE. Cantitatile ajunse la Sibiu ajung insa pentru doar 1500 de beneficiari. Restul urmeaza la primeasca alimentele cel mai probabil dupa sarbatori.

doar 1500Prima transa de alimente a ajuns la Sibiu in cursul acestei dupa-amieze. Urmatoarea este programata sa soseasca sambata. Distributia se va face din 17 decembrie 2014. De aceasta prima transa nu vor beneficia insa decat primii 1500 de inscrisi pe liste. Si asta pentru ca nu a fost trimis intregul stoc necesar populatiei aflate pe liste. Pentru a nu exista conflicte intre beneficiari municipalitatea a decis sa imparta ajutoarele in ordinea alfabetica. Distributia se va face la depozitul situat pe Soseaua Alba Iulia la numarul 112. beneficiaza de alimente oferite gratuit de catre Uniunea Europeana peste 9 mii de sibieni numai in municipiul resedinta de judet. Vorbim aici despre pensionari, someri, persoane cu handicap, beneficiari ai venitului minim garantat si beneficiari de alocatie pentru sustinerea familiei. Cei care au fost invitati sa vina sa isi ridice alimentele trebuie sa aiba la ei invitatia din partea Primariei Sibiu, cuponul non-valoric primit prin posta din partea Ministerului Fondurilor Europene si cartea de identitate, sau certificatul de nastere pentru beneficiarii cu varste mai mici de 14 ani. La toate acestea se adauga si documentele justificative privind calitatea de beneficiar a celor cu vinit minim garantat, pensie de urmas sau alocatie pentru sustinerea familiei.
Beneficiarii vor pleca acasa cu 4 litri de ulei, 4 kilograme de zahar, 6 de faina, tot atatea de malai, 800 de grame de paste fainoase, 8 conserve din carne de porc, 6 din carne de vita si 10 cutii de pateu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beat la volan

Cea mai buna bautura e…cea de la prima ora! Cam asta a crezut un rodean care s-a „pilit” bine de dimineata si mai apoi a plecat cu masina la plimbare. In Tilisca oamenii legii l-au tras pe dreapta.. A semnat condica de prezenta la butoi inca de la primele ore […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro