Distractie de zile mari pentru copii de 1 Iunie

Hila Ovidiu

In fiecare an la data de 1 Iunie se sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului. Micutii sibieni s-au distrat miercuri facand spectacole la Biblioteca Astra.

Miliarde de copii de pe intreg mapamondul au fost sarbatoriti in cursul zilei de miercuri cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. La Sibiu micutii au avut de unde alege atunci cand a fost vorba de distractie. Politistii i-au transformat pe cei mici in oameni ai legii pentru o zi si i-au invitat la concursuri pe teme rutiere. Alti zeci de micuti sibieni s-au distrat la Biblioteca Judeteana Astra. Au cantat au dansat si au luat parte la o lansare.

In doar cateva minute micii artisti au reusit sa smulga ropote de aplauze si sa ridice sala in picioare. Toti participantii sarbatoriti de 1 Iunie au primit dulciuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Loc nou de joaca la ZOO

Tot de ziua lor cei mici au mers in Gradina Zoologica. Au beneficiat de intrare gratuita si au avut ocazia de a inaugura cel mai nou spatiu de joaca din institutia de agrement. Ziua Copilului s-a sarbatorit miercuri si in Gradina Zoologica din Sibiu. Copiii cu varste de pana in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro