Distracţie cu final penal pentru un sibian care s-a dat drept poliţist în trafic

Hila Ovidiu

Un sibian în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal în weekend după ce a oprit mai multe maşini în trafic pretinzând că este poliţist. Tânărul este cercetat acum pentru uzurparea de calitaţi oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Oamenii legii au fost chemaţi în ajutor, sâmbătă seara, de un grup de tineri care se îndreptau cu maşnia spre staţiunea Păltiniş.

În zona cabanei Aplin au fost opriţi în trafic de o persoană care purta vestă reflectorizantă şi a prezentat o legitimaţie falsă.

Tinerii şi-au dat seama că ceva este în neregulă cu “poliţistul” care i-a oprit şi au sunat la 112, bărbatul fiind prins în plină acţiune.

” La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, fiind identificat un autovehicul parcat pe marginea părţii carosabile, având lămpile de poziţie aprinse iar din curtea imobilului în faţa căruia maşina staţiona a ieşit un grup de tineri. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unul dintre tineri, un sibian în vârstă de 22 de ani, este cel care, purtând o vestă reflectorizantă, ar fi ieşit în stradă şi ar fi oprit un autovehicul. Tânărul i-ar fi prezentat conducătorului auto pe care l-a oprit o legitimaţie, susţinând că este poliţist iar pentru abaterea săvârşită în trafic urmează să-l sancţioneze contravenţional”, informează IPJ Sibiu.

Prins cu fals, tânărul de 22 de ani nu a protestat la sosirea maşinii de poliţie şi le-a înaintat acestora hartie falsă în care erau trecute datele personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ICCJ, un nou termen în procesul Cindrea

Judecătorii Inaltei Curti de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au dispus amânarea termenului pentru luna decembrie în cazul procesului preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu şi liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, condamnat definitiv în luna septembrie la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Completul de 5 Judecători, reunit luni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro