Disparuta de 3 ani, cautata de politie

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au pornit in cautarea unei persoane disparuta de acasa de aproape 3 ani. Desi femeia a plecat de acasa in vara anului 2009, si nu a mai revenit, familia ei a sesizat politia de abia saptamana trecuta.

Desi a disparut de acasa de aproape 3 ani, familia unei femei din Ocna Sibiului a anuntat politia de abia saptamana trecuta. Conform spuselor membrilor familiei, persoana disparuta a plecat voluntar de la domiciliu in vara anului 2009, si nu a mai revenit. De atunci nimeni nu a mai vazut-o si nu se mai stie nimic de ea. Oamenii legii cer acum sprijinul cetatenilor pentru a o gasi pe femeie. Aceasta se numeste Ileana Elena Topea, are 42 de ani, 1,60 metri inaltime, 60-65 de kilograme, par saten, tuns scurt, fir drept, ochi verzi, ten deschis.

Nu prezinta semne particulare si nu se cunosc obiectele de imbracaminte pe care le purta de la data plecarii de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va autoturismele

De la o zi la alta, numarul de dosare privind furturile din autoturisme, se inmultesc pe birourile politistilor sibieni. Tocmai de aceea oamenii legii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro