Disparut de trei saptamani

Hila Ovidiu

Politistii sibieni sunt pe urmele unui barbat bolnav psihic, care a disparut de la domiciliul sau din Talmaciu de trei saptamani. Sibienii care pot oferii informatii despre Traian Caldararu sunt rugate sa sune la 112.

Politistii sibieni cer ajutorul cetatenilor pentru a da de urma unui barbat din Talmaciu, care a disparut de la domiciliul sau din Talmaciu de trei saptamani. Barbatul se numeste Traian Caldararu, are 39 de ani, se deplaseaza cu ajutorul unei carje si sufera de schizofrenie paranoida. Are 1,65-1,70 metri inaltime, 65-70 de kilograme, constituţie slaba, barba, par negru, scurt, fir drept, ochi negri, ten masliniu. Ca si semne particulare, are piciorul stang amputat de la gamba, deplasandu-se cu carje. La data dispariţiei era imbracat cu camasa de culoare visinie cu dungi albe, pantaloni din velur bleumarin, sandale negre si palarie de paie de culoare deschisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas de moarte

S-au scurs clipe de groaza pentru un muncitor din Medias care lucra la schimbarea retelei de apa de pe strada Stadionului. Barbatul a stat mai bine de patru ore ingropat in pamant pana la brau, la 5 metri adancime, dupa ce malul santului in care sapa s-a surpat. Pompierii au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro