Din septembrie Spitalul din Cisnadie ar putea fi redeschis

Hila Ovidiu

Spitalul de la Cisnadie va fi deschis cu siguranta. Este declaratia presedintelui Consiliului Judetean Ioan Cindrea. Acesta se va intalni in perioada urmatoare cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii si impreuna vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a reda in folosinta institutia medicala. Cel mai probabil redeschiderea se va face treptat, incepand cu lunile septembrie, octombrie.

Cisnadienii pot rasufla usurati. Spitalul din orasul lor se va deschide cu siguranta. In urma demersurilor realizate de catre mai multe institutii din judet, reprezentantii Ministerului Sanatatii au decis sa analizeze posibilitatile de a repune in functiune institutia medicala. Reprezentantul Ministerului Sanatatii venit in inspectie la Spitalul Orasenesc Cisnadie a fost de-a dreptul impresionat de aparatura si dotarile pe care le detinea institutia medicala. In perioada imediat urmatoare presedintele Consiliului Judetean, Ioan Cindrea va avea o intrevedere cu Vasile Cepoi, Ministrul Sanatatii in incercarea de a gasi solutia optima pentru a repune in functiune spitalul. Cel mai probabil aceasta va redeveni functional treptat, incepand cu lunile septembrie, octombrie. Pe vremea cand era functional spitalul putea oferi asistenta medicala de specialitate pe Medicina Interna, PSihiatrie, Neurologie, Chirurgie Generala, sau ATI. Spitalul era insa recunoscut in tot judetul pentru specialistii in Obstetrica-Ginecologie si Neonatologie. De asemenea institutia spitaliceasca mai detinea si laborator de analize medicale, radiologie si imagistica generala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara permis, la volan

Un tanar de 22 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost depistat la volanul unui autoturism, desi avea permisul de conducere suspendat. Tanarul a fost oprit de politisti pe drumul ce face legatura intra Sacel si Mag. Teribilismul si ignoranta l-au costat scump pe un tanar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro