Din nou pe miciile ecrane

Hila Ovidiu

Dupa o scurta vacanta de vara, Raluca si Razvan revin pe micile ecrane. Emisiunea, va reincepe pe data de  10 septembrie. Vor fi in aceeasi formula si cu aceeasi buna dispozitie,  dar cu multe surprize, au anuntat cei doi prezentatori.

Se intoarc cu pofta de munca si cu buna dispozitie. Sunt in aceeasi formula, si ii au in continuare alaturi pe prietenii din band-uri , pe cei de la Trio Cafe si pe cei de la Trison. In plus Raluca si Razvan, se bucura ca se intalnesc si cu mediesenii. Tv Eveniment este din acest sezon receptionat si in municipiul de pe Tarnava Mare in reteaua de cablu.  Invitatii primei editii „Raluca & Razvan” din acest sezon sunt Klaus Johannis, primarul Sibiului si deputatul de Sibiu Raluca Turcan. „Raluca & Razvan” se va difuza incepand cu 10 septembrie in fiecare seara de luni pana vineri  de la ora 21.30 la Eveniment Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bibliovacanta a ajuns la final

Emotii, imbratisari calde si lacrimi de fericire. De asta au avut parte cei care au participat vineri la inchiderea programului Bibliovacanta. Voluntarii Bibliotecii Judetene Astra au marcat momentul finalizarii programului de vara printr-un program artistic. Muzica, veselie, teatru, poezie, emotii si lacrimi de fericire. Acestea au fost ingredientele care au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro