DGASPC-ul se muta de luni in casa noua

Hila Ovidiu

Din 7 ianuarie o parte dintre serviciile Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului se muta in casa noua. Noul sediu este situat pe strada Spartacus la numarul 2. acolo se vor muta serviciile de evaluare a persoanelor cu handicap si comisia de evaluare aferenta acestui serviciu.

De pe Mitropoliei pe Spartacus se vor muta Serviciul de Evidenta si Plata Prestatii Sociale, Serviciul Evaluare Complexa a Persoanelor Adulte cu Handicap si Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap. Programul cu publicul va fi de luni pana joi intre orele 8.30-15.00 pentru Serviciul de Evaluare Complexa a Persoanelor Adulte cu Handicap, in timp ce pentru Serviciul de Evidenta si Plata Prestatii Sociale programul va fi in zilele de luni si miercuri intre orele 9.00 si 12.00 iar in zilele de marti si joi intre orele 9.00 si 14.00.  Noua cladire a fost realizata in perioada octombrie 2011 noiembrie 2012. lucrarile au costat peste 770 de mii de lei. Cladirea are o suprafata de aproape 170 de metri patrati compusa din 12 incaperi din care doua holuri, doua sali de asteptare, 3 grupuri sociale pentru persoanele cu handicap si angajati si 5 birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 500 de sibieni au ajuns la spital

Sute de sibieni au luat cu asalt in aceste zile Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Sibiu. Din fericire nu a fost vorba despre cazuri foarte grave. Mentionam totusi 3 tentative de suicid, 14 cazuri e etilism si 11 pacienti veniti in urma unor agresiuni. In ultimele zile au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro