Dezinsectie impotriva capuselor si tantarilor

stiri redactie

Municipalitatea sibiana a pus gand rau tantarilor si capuselor. Imprastierea substantelor chimice menite sa ne scape de insecte se va aplica pana in 18 iunie insa numai daca vremea o va permite. Pentru a fi eficiente actiunile de dezinsectie au nevoie de macar 36 de ore fara precipitatii.

Reprezentantii muicipalitatii spun ca un contract pentru dezinsectie a fost semnat inca din luna aprilie a acestui an. Tot atunci s-a facut si prima etapa de dezinsectie impotriva capuselor. Vremea rea a impiedicat insa continuarea procedurilor de imprastiere a substantelor impotriva insectelor. Firma contractata incearca in aceste zile o noua campanie de dezinsectie.

Substantele active vor fi pulverizate in parcurile si zonele verzi din oras. Desi nu sunt considerate nocive pentru om, se recomanda evitarea contactului cu acestea la momentul la care sunt imprastiate. O atentie deosebita trebuie acordata si animalelor de companie. Se recomanda plimbarea acestora in natura numai dupa ce substantele active s-au uscat pe iarba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tanar cercetat penal pentru infractiune "3 in 1"

Municipalitatea sibiana a pus gand rau tantarilor si capuselor. Imprastierea substantelor chimice menite sa ne scape de insecte se va aplica pana in 18 iunie insa numai daca vremea o va permite. Pentru a fi eficiente actiunile de dezinsectie au nevoie de macar 36 de ore fara precipitatii. Reprezentantii muicipalitatii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro