Descinderi la videochat-uri

Videochat-urile din Sibiu, Bucuresti, Ilfov, Buzau, Bacau si Timis luate cu asalt de politisti. In judetul nostru au avut loc 3 descinderi. Oamenii legii vizeaza destructurarea unei retele infractionale specializate in evaziune fiscala si spalare de bani prin intermediul studiourilor de videochat.

vcCateva sute de politisti au luat cu asalt marti dimineata mai bine de 90 de studiouri de videochat din Bucuresti, Bacau, Buzau, Ilfov, Sibiu si Timis. 3 dintre perchezitii au fost efectuate in judetul nostru. Oamenii legii au avut in vedere destructurarea a 4 grupari infractionale specializate in evaziune fiscala si spalare de bani prin intermediul activitatilor de videochat. Politistii spun ca prin conturile deschise la 2 banci membrii gruparii au efectuat operatiuni financiare de 300.000.000 de dolari. In cursul acestei zile politistii au pus sechestru pe suma de 15 milioane de dolari, bani proveniti din conturile banuitilor. Actiunea a fost coordonata de catre Directia de Investigare a Criminalitatii Economice respectiv Directia de Investigatii Criminale din cadrul IGPR.

One thought on “Descinderi la videochat-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tineti hotii la distanta!

Aveti grija cui deschideti usa! Hotii specializati pe furturi din locuinte obisnuiesc sa ia diferite forme. Cea mai noua metoda de a patrunde in casele oamenilor este aceea in care raufacatorii se prezinta drept reprezentanti ai autoritatilor publice, angajati la retele sau vanzatori ambulanti. Cereti-le sa se legitimeze si dati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro